Vijf parken toernooi

Elke jaar spelen we met de verenigingen TV de Schans, TV Waesbeeck, TC de Wiel, MTV uit Made en LTV Raamsdonksveer in het winterseizoen de vijf-parkencompetitie.

 

In teamverband wordt er totaal op 7 woensdagavonden in de periode van oktober tot en met april gespeeld. Een team bestaat uit minimaal twee dames en minimaal twee heren.  Ieder team speelt per avond een HD, DD en 2x GD. Je speelt naast je eigen park ook op de andere tennisparken. Aan de inschrijving zijn geen kosten verbonden.

 

We streven ernaar om van iedere vereniging 8 teams mee te kunnen laten doen aan deze onderlinge competitie. De teams worden verdeeld over 5 groepen waarbij in iedere groep de teams onderling een nagenoeg gelijke speelsterkte hebben, zodat er leuke partijen gespeeld kunnen worden.

 

Het is de bedoeling dat je een team van minimaal 4 personen opgeeft en ieder team moet bestaan uit minimaal 2 dames en 2 heren. (liefst 3 dames en 3 heren per team). Als team speel je op een avond twee dubbel- en twee mix-partijen.

 

Meer informatie bij de recreatiecommissie.

 

         

 

 

                              

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 750 987

Address

Wilhelminalaan 34
4941 GK Raamsdonksveer

KVK-nummer

40271019