Bardienst

Het bardienstrooster vind je op mijn.knltb.club. Nog geen account? Klik op 'Wachtwoord vergeten' en vul je bondsnummer in.

Elk seniorlid van 19 tot 70 jaar is verplicht 2 bardiensten per jaar te draaien.

Afkoop
Afkopen van je bardiensten kan natuurlijk ook. Maak het verschuldigde bedrag over naar rekeningnr.  NL46ABNA 0841807248 (€ 35,00 / dienst) en stuur vervolgens een mail naar de penningmeester met vermelding van je naam en het aantal bardiensten dat je hebt afgekocht. Als de betaling ontvangen is geeft de penningmeester dit door aan de paviljoencommissie, zodat je spelerspas niet geblokkeerd wordt.

Is het onmogelijk om een bardienst te lopen als gevolg van bijvoorbeeld een ernstige blessure of zwangerschap, vraag dan dispensatie door een e-mail te sturen naar de paviljoencommissie.

Wanneer je geen bardiensten inplant dan zien wij ons genoodzaakt om je spelerspas te blokkeren.

Volgens de Horecawet is de vereniging verplicht te zorgen dat er minimaal 1 persoon achter de bar een IVA verklaring (Instructie verantwoord alcohol schenken) heeft.

Ga naar www.nocnsf.nl/iva, en volg de instructies daar. Bij de vraag “E-mail adres barverantwoordelijke” vul je in: [email protected]

Handleiding bonmodule.pdf Bardienst inplannen.pdf Reglement bardienst LTV Raamsdonksveer.pdf Bardienst NJ competitie.pdf Regels NJ competitie bardiensten.pdf Regels bardienst.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 750 987

Address

Wilhelminalaan 34
4941 GK Raamsdonksveer