Open Veerse

Open Veerse 2018

De 2018 editie is getrakteerd op heerlijk weer en dat maakt een dergelijk evenement al gemakkelijk tot een succes. Omdat we gekozen hadden om tussen de wedstrijden 1.5 uur te plannen en de laatste ronde om 21:15 was het een zeldzaamheid dat wedstrijden nog tot laat op de baan stonden. Lange wachttijden en tot laat op de baan was een vaak gehoorde klacht bij toernooien in het algemeen en door deze aanpassing hadden we daar dit jaar slechts zelden last van.

Er zijn in totaal 164 wedstrijden gespeeld door 191 spelers, ze kwamen van 23 verschillende verenigingen. Uiteraard van LTV de meeste spelers 88, maar de Schans was wederom een goede tweede met 47 spelers. In de HE 7 werd gemiddeld 66 minuten gespeeld terwijl de HE6 er 265 minuten voor nodig had.

Tijdens het toernooi werden de deelnemers en de toeschouwers verwend met heerlijke hapjes, afgewisseld gezond en VET. In het finale weekend kregen ze op zaterdag heerlijke broodjes en op zondag friet met verschillende hapjes. Geen wonder dat de commissie (en de sponsoren) een luid applaus kregen tijdens de afsluitingsspeech.

Als komend jaar weer voldoende sponsoren een bijdrage leveren gaan we er in 2019 wederom een mooi en sportief feest van maken. Dit jaar met Werner Stikkers als toernooileider... 

Open Veerse Commissie
Werner Stikkers, Ruud van Brummelen, Kelly Treffers, Ot Schipper, Laura Stuij van den Herik, Joyce Vissers en Peter Raaijmakers.

Hoofdsponsor 2018:

Hieronder de promotie video van de Open Veerse 2018:

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 750 987

Address

Wilhelminalaan 34
4941 GK Raamsdonksveer