Open Veerse

Open Veerse 2018

Van 16 t/m 24 juni wordt op ons park weer het Open Veerse toernooi in de volgende onderdelen gespeeld: HE, DE, HD, DD, GD: in de categorieën 4, 5, 6(17+ & 45+), 7(17+ & 45+), 8(17+).

De afgelopen jaren hebben we het aantal mensen van andere verenigingen zien toenemen en daar zijn we trots op. Vaak kregen we te horen dat het bij ons gezellig en goed verzorgd is, daar gaan we met de hulp van onze sponsoren ook dit jaar weer voor zorgen.

Februari zal voor de commissie in het teken staan van sponsoren werven, als je een steentje bij wil dragen schroom dan niet een van de commissieleden aan te spreken. Waarschijnlijk gaan we ook dit jaar weer een leuke promotiefilm maken waarin we geïnteresseerde sponsoren gaan promoten.

Door in het voorweekend wat langer door te spelen wordt het voor mensen die op zaterdag of zondag werken toegankelijker om mee te doen. Hierdoor denken we in het voorweekend meer wedstrijden te kunnen spelen met alle gezelligheid van dien. Door deze aanpak hopen we dat het mogelijk wordt om door de week de laatste ronde, van 21:45, te vermijden. 

Open Veerse Commissie

Werner Stikkers, Ruud van Brummelen, Kelly Treffers, Ot Schipper, Laura Stuij van den Herik, Joyce Vissers en Peter Raaijmakers.

Hoofdsponsor 2018:

Hieronder de promotie video van de Open Veerse 2017:

Vragen?

logo

E-mail

info@ltv-raamsdonksveer.nl

Telefoon

0162-750987

Address

Wilhelminalaan 34
4941 GK Raamsdonksveer
Nederland