Verslag Herfst-Mix 2018

18 november 2018


HERFST-MIX  31 oktober 2018

En daar zit ik dan weer even om een verhaal uit mijn vingers te zuigen, die werken vaak beter dan de grijze massa !!! Het weer was zo lekker dat het haast er op leek, als of je het gewoon kon bestellen en de voorraad strekte nog ook. Geweldig.
 
Mensen bv zo als ik,  waren er al heel vroeg en waarom dat bij mij het geval was is duidelijk, namelijk omdat ik heel vaak een tekst heel slordig lees en ik dacht gelezen te hebben, dat er stond "aanwezig zijn 8:30" maar daar stond heel duidelijk (voor de betere lezers) dat het 8:50 was. Maar ja, beter te vroeg dan te laat !!

De organisatie liep op rolletjes en Leo was perfect op tijd klaar met zijn inleidende woorden, dat iedereen ook op tijd de baan op kon. 5 minuten inspelen en dan begon het echte tennis. Zelf was ik in de gelukkige positie, dat ik bij de eerste wedstrijd een goede fase had en zo iets voelt altijd lekker. En dat samen met een partner die er echt iets van kan waren we een prima koppel. De tegenstanders waren ook heel gezellig en dat verdubbelt de pret natuurlijk altijd.
 
Dan was er pauze en koffie  (kan ook thee geweest zijn !!). met een lekkere appelflap, die gelukkig niet van die maxi afmetingen had. Lekker even "evalueren" of gewoon kletsen, de vrije ronde moest toch ook gezellig gevuld worden en dat is prima gelukt.

Bij mijn tweede ronde liet mijn "topvorm" mij in de steek, jammer dus voor mijn partner. Kan gebeuren, gelukkig ging het niet om een auto, maar eenvoudigweg om de gezelligheid en de gezonde beweging en dat hebben we wel gehad.

Aangezien het maar een paar uurtjes waren zijn mijn vingers nu al leeg gezogen en rest mij nog, de organisatoren heel hartelijk te bedanken, ik zal ze hier in alfabetische volgorde opnoemen: Hanny, Jaap, Jacques, Leo, Micho en Netty. Jullie hebben -zijn we niet anders gewend- het weer prima gedaan, de routine zit er gewoon in.

Iedereen nog een fijne voortzetting van de tennisperiode toe gewenst en die is eindeloos met onze banen.

UGje

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0162-750987

Address

Wilhelminalaan 34
4941 GK Raamsdonksveer
Nederland