Zomerchallenge

13 mei 2022


Open Avond en Zomerchallenge bij LTV Raamsdonksveer !!

Zomerchallenge  

Tennisvereniging LTV Raamsdonksveer biedt deze zomer tennis voor inwoners van de gemeente Geertruidenberg die kennis willen maken met de tennissport en graag buitensporten. Zij zijn van harte welkom voor de zogenaamde Challenge.  

De Zomerchallenge is een compact lidmaatschap van 15 juni t/m 15 oktober, waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast kunnen de spelers tennislessen nemen en doen zij mee aan het Zomerchallenge eindtoernooi in oktober.  

De kosten van de Zomerchallenge bedragen (excl. tennislessen):

  • € 42,50 (vanaf 22 jaar)
  • € 20,00 (van 9 t/m 22 jaar)
  • € 00,00 (t/m 8 jaar)

Drie tennislessen kosten € 30,00 per persoon extra. Deze worden gegeven door een gecertificeerde tennisleraar.  

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via volgend emailadres
[email protected]

Graag voor 4 juni en onder vermelding van naam, adres, leeftijd en telefoonnummer en of je geïnteresseerd bent in tennislessen.

Open Avond donderdag 9 juni  

De zomerchallenge zal worden ‘afgetrapt’ op donderdag 9 juni.  

Op deze avond is ook een vrije inloop voor mensen die nog niet zeker weten of ze willen gaan deelnemen aan de zomerchallenge en eerst een compacte kennismaking met de tennissport en LTV Raamsdonksveer willen hebben. Dit kan op de Open Avond, waarbij we uitleg geven over de tennissport in zijn algemeenheid en de vereniging in het bijzonder, en je uiteindelijk ook al een eerste balletje kunt slaan (dus breng je sportspullen mee).  

De Open Avond is voor alle leeftijden toegankelijk (dus ook voor de jeugd) en start om 19.00 uur op ons tennispark, gelegen in het Koningspark aan de Wilhelminalaan in Raamsdonksveer. 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 750 987

Address

Wilhelminalaan 34
4941 GK Raamsdonksveer

KVK-nummer

40271019