Verslag 1e woensdagavondcompetitie op 2 september j.l.

04 september 2020


Woensdag 2 sept. heeft de recreatie commissie voor het eerst weer sinds lange tijd een grote activiteit bij LTV kunnen organiseren in de vorm van een interne competitie, de Woensdagavond competitie.

Wij als commissie kregen daar veel energie van, onze indruk was dat ruim 100 deelnemers ook erg enthousiast waren. Eindelijk weer even een heerlijke wedstrijd en fijn om even buiten je eigen groepje te kunnen tennissen. Wij als organisatieteam vonden het best wel even spannend in deze coronatijd, hoe zal het gaan? Houden de deelnemers zich aan de opgestelde protocollen, moeten wij optreden als boa`s? Gelukkige niets van dit alles, alle deelnemers letten goed op en hielden zich super aan het tijdschema van de door ons gestelde tijdsregels. Hierdoor kon eenieder even rustig met een drankje op het terras napraten en bijkletsen. De mooie nazomeravond lachte ons bij deze natuurlijk ook toe. Om deze competitie mogelijk te maken, willen wij het bestuur, de barcommissie en ook de bardienst van de eerste avond in het bijzonder bedanken om zo deze competitie weer mogelijk te maken. Het is fantastisch om dit voor zoveel leden te mogen organiseren.

Een punt van aandacht, voor als het weer ons een avond niet zo goed gezind is, neem als deelnemer allen een paraplu mee. Door de beperkte ruimte is het niet mogelijk alle deelnemers een schuilplaats te bieden. Tot slot aan de deelnemers: ga zo door met de inachtneming van de opgestelde regels die er nu even zijn. Veel tennisplezier op de komende woensdagavonden.

Sportieve groeten van recreatie Team,  Esther, Hans, Henk en Jaap

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 750 987

Address

Wilhelminalaan 34
4941 GK Raamsdonksveer