SantaRun - wie doen er mee?......

15 november 2018De buurtsportcoach organiseert in samenwerking met RotaryClub Geertruidenberg de SantaRun 2018 op 8 december. Het is een familieloop van 2,5 kilometer waar deelnemers zijn verkleed als kerstman/ Santa een route door Geertruidenberg lopen. De finish is op de markt waar ook de winterfair plaatsvindt.
 
Goede doel: lokale sportverenigingen
De opbrengst van de SantaRun gaat naar het goede doel. Dit jaar is het goed doel; de sportverenigingen v.d. gemeente Geertruidenberg.Dit betekent dat de gehele opbrengst naar de lokale sportverenigingen gaat.
 
De opbrengst wordt verdeeld onder de sportverenigingen die minimaal 15 deelnemers werven voor de SantaRun. Het totale bedrag dat opgehaald kan worden is 2400 euro (max. 240 deelnemers x 10 euro inschrijfgeld). Het bedrag kan nog oplopen; er staat een collectebus bij de finish en misschien is er een sponsor per afgelegde kilometer. Ook kunt u mogelijk een bedrijf vinden dat sponsort.
 
De deelnemers halen hun kerstpak af bij sportzaak Govers Sport. Bij deze winkel geeft de deelnemer ook aan voor welke sportvereniging hij/zij loopt.
 
Het enige wat we dus van uw sportvereniging vragen is om bij uw eigen leden of netwerk de SantaRun te promoten. Wie weet haalt uw vereniging dan ook nog eens een mooi bedrag op.
 
Meer informatie vindt u op de website: geertruidenberg.rotarysantarun.nl
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0162-750987

Address

Wilhelminalaan 34
4941 GK Raamsdonksveer
Nederland