Meerdere vacatures voor vrijwilliger baanonderhoud

01 mei 2018De leden van LTV zoeken vrijwilligers die willen helpen bij het wekelijkse baanonderhoud. Zoals bekend wordt het baanonderhoud elke maandagochtend uitgevoerd door onze 3 vaste krachten Jos Langermans, Wim Schuurmans en Jos van Meel. Deze heren hebben de respectabele leeftijd bereikt van gemiddeld 75 jaar en willen graag een steuntje in de rug. Het baanonderhoud is een intensief maar dankbaar werk waar alle leden van de vereniging de weer een hele week plezier van hebben. 

Deze oproep is bedoeld voor leden die zelf willen bepalen wanneer zij tijd en mogelijk hebben om hun handen uit de mouwen te steken (bijvoorbeeld 1x in de maand, alleen de maanden juni en juli, of ik wil het maar 1 jaar doen). Heb je een buurman of vriend die geen lid is maar het wel leuk vindt om mee helpen, dan is deze persoon van harte welkom. 

Wat levert het op: ontspanning door fysieke inspanning, gezelligheid, bakkie koffie op zijn tijd, onder de mensen zijn, teambuilding, betrokkenheid, wat je er zelf van maakt en het staat goed op je CV. 
 
Heb je interesse en/of meer informatie nodig? Graag melden bij een van onderstaande heren. 
Henk Moerman
William de Bruijn 
Hans Hulsebos 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 750 987

Address

Wilhelminalaan 34
4941 GK Raamsdonksveer