Inschrijven voorjaarscompetitie

30 november 2018


Inschrijven KNLTB Voorjaarscompetitie 2019
 
De inschrijving voor de Voorjaarscompetitie 2019 is geopend. Dit jaar wordt er gespeeld in de periode 6 april tot en met 6 juni 2019.
Tot 5 januari 2019 kun je je team inschrijven.
 
Indeling op ploegensterkte
De KNLTB heeft de afgelopen tijd het aantal competitievormen in de verschillende districten gelijk getrokken en eenvoudiger gemaakt. Dit betekent voor de niet-landelijke teams, dat eenmalig een nieuwe indeling gemaakt wordt op basis van ploeggemiddelde. Dit zal resulteren in kortere reistijden en minder grote verschillen in sterkte in de poules.
 
Nieuwe competitievormen
Aan het aanbod van vorig jaar zijn een viertal nieuwe competitievormen toegevoegd:  Dames 17+ Zaterdag (4DE-2DD), Dames dubbel Zondag (4DD), Gemengd dubbel Zondag (DD-HD-2GD) en Heren dubbel Zondag (4HD).
 
Vrijdagavondcompetitie
Vorig jaar is het maximum aantal teams bereikt, dat bij ons op vrijdagavond ingeschreven kan worden. Dit betekent voor de voorjaarscompetitie 2019, dat, als er meer teams ingeschreven worden dat het maximum, in eerste instantie de teams toegelaten worden, die ook in 2018 in de voorjaarscompetitie op vrijdagavond (minimaal 3 personen gelijk) meededen. Als er vervolgens nog plaats is, dan worden de teams op volgorde van datum van inschrijving toegelaten. Teams, die buiten de boot vallen zullen op tijd geïnformeerd worden, zodat zij zich voor andere dagen kunnen inschrijven (kijk ook eens naar de nieuwe Dubbelcompetities op zondag).
 
Inschrijfformulier
Voor het inschrijven voor deze competitie hebben wij weer een online formulier gemaakt en dat vind je hier
 
Sportieve groet, 
Competitieleiding LTV Raamsdonksveer 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0162-750987

Address

Wilhelminalaan 34
4941 GK Raamsdonksveer
Nederland