Corona en het paviljoen

29 augustus 2020


>>>> Onder BARDIENST zijn alle documenten met regels te vinden, ook voor de compititie.


Beste leden van LTV Raamsdonksveer,

De zomermaanden lopen op hun eind en de herfst staat weer voor de deur.
We hebben prachtig weer gehad en er is volop getennist op de banen van ons tennispark.
Ook is veel gebruik gemaakt van ons corona-proof-terras en iedereen heeft zich prima gehouden aan de richtlijnen m.b.t. het gebruik van het terrasmeubilair en het nuttigen van een drankje.
Dank daarvoor.

Gebruik paviljoen
Nu het weer wat minder zal gaan worden, hebben we het paviljoen en de ruimte onder de luifel inmiddels zo ingericht dat we ook naar (semi-)binnen kunnen voor het nuttigen van een drankje.
In het paviljoen staan 6 tafels met telkens 4 stoelen en onder de luifel zijn twee tafels met 4 stoelen gezet. Tussen al deze zitjes staat vervolgens ook telkens een afscheidingswandje van plexiglas.
Dit betekent dat 8 tafels beschikbaar zijn voor de herfst- en wintermaanden, en dat we het zomersysteem met baan- en tafelreservering kunnen voortzetten.
Voorts is in het paviljoen een aparte tafel voor de organisatie van een evenement of competitie gezet, waaraan twee personen zitting kunnen nemen.

Voor de bar is afstand tot de barmedewerkers gecreëerd doordat daar de hoge tafels tegenaan gezet zijn en is een transparantscherm boven de bar gehangen.
Her en der zijn voorts allerlei duidingen opgehangen en we vragen vriendelijk doch toch ook dringend de aanwijzingen/richtlijnen die hierop staan te volgen.
Naast de anderhalve-meter-richtlijn is de belangrijkste dat MAXIMAAL 4 PERSONEN aan één tafeltje mogen zitten en dat geen tafels aan elkaar mogen worden geschoven.
Dit geldt ook tijdens de evenementen, toernooien en de competitie!!!

De tafels op het terras blijven staan, zodat bij mooi weer daar nog steeds gezeten kan worden, volgens het bestaande ‘reserveringssysteem’.
Langs de banen komen aanduidingen van anderhalve meter, zodat ook daar straks tijdens de evenementen, toernooien en competitie de anderhalve-meter-richtlijn in acht kan worden genomen tijdens het kijken naar de wedstrijden.

Bezoekers zijn welkom als ze zich registreren in het schrift dat op een centrale plek komt te liggen.
Ze kunnen echter niet aanschuiven bij een tafeltje waar al vier mensen zitten.

Douches mogen gebruikt worden, waarbij maximaal twee personen per kleedkamer zijn toegestaan.

De keuken blijft vooralsnog gesloten en er kan geen etenswaar besteld worden.
Hapjes tijdens toernooien en de woensdagavondcompetitie kunnen worden uitgeserveerd door de organiserende commissie.

Gezondheidscheck
Bij de entreepoort hangt de zogenaamde “Gezondheidscheck”-poster.
Als je een van de gestelde vragen met ja dient te beantwoorden, kunnen we je helaas niet toelaten op het park.
Neem dit alsjeblieft serieus om anderen op tennispark niet eventueel te besmetten.

Regen
Bij regen is het lastig om de veiligheid bij de reeds bezette tafels te bewaken.
We kunnen geen extra schuilgelegenheid – met in achtneming van de anderhalve-meter-regel - voor 8x4 =32 mensen aanbieden. Ook niet middels de parasols of een extra partytent.
Daarom een vriendelijk verzoek om bij (te verwachten) regen een paraplu mee te brengen en te gebruiken of om naar huis te gaan. Er is in het paviljoen en onder de luifel te weinig ruimte om iedereen verantwoord overdekt te kunnen laten schuilen. We hopen op jullie begrip hiervoor.
Organiserende commissies kunnen besluiten hun evenement af te gelasten.

Openen en sluiten tennispark
Een andere verandering is dat vanaf volgende week de afsluiting van het park en het paviljoen weer automatisch gaat. Dit betekent dat in de ochtend de kleine poort bij de ingang automatisch van het slot gaat en ’s avonds automatisch op het slot gaat.
Hetzelfde geldt voor de deur naar de hal van het paviljoen.
Bardienstmedewerkers en sleutelvrijwilligers hoeven de poort en de deur NIET meer van het slot of op slot te draaien. Dit gaat in het vervolg automatisch.
De grote poort is - bij calamiteiten - altijd te openen met de paviljoensleutel.

Bardiensten
De paviljoencommissie stuurt nog een mail naar de bardienstmedewerkers die ingepland staan tot en met december. Hierin staan extra instructies.

Competitie, toernooien en evenementen
Tijdens competitie, toernooien en evenementen kunnen specifieke richtlijnen gelden.
Deze zullen rechtstreeks door de organisatoren met de deelnemers worden gecommuniceerd.
Zo zullen de captains van de competitieteams en de deelnemers aan de woensdagavondcompetitie en jeugdclubkampioenschappen binnenkort al een mail ontvangen met extra informatie.

Tenslotte
We gaan met elkaar een nieuwe periode in. Als bestuur hopen we op een ieders medewerking en oplettendheid en “Geef elkaar alstublieft de ruimte en blijf alert”.

Wij wensen u de komende tijd heel veel tennisplezier.

Het bestuur

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 750 987

Address

Wilhelminalaan 34
4941 GK Raamsdonksveer