Clubkampioenschappen jeugd 2020

12 september 2020


Vorige week was het eindelijk zover, de Clubkampioenschappen Jeugd LTV Raamsdonksveer 2.0! De toeschouwers konden genieten van leuke en spannende wedstrijden.

Op woensdagmiddag was er een event voor de kinderen van niveau rood en oranje. Na een gezamenlijk tikspel, zochten de kinderen van niveau rood met behulp van tennisplaatjes hun dubbelpartner en hun tegenstanders. Er ontstonden al heuse tactiekbesprekingen bij de jongste deelnemers deze middag. Alle kinderen van oranje hebben met veel plezier leuke dubbel- en enkelpartijtjes gespeeld. Tussendoor was er tijd voor wat lekkers en wat te drinken.
De middag werd afgesloten met het spel 'rondje om de wereld', waarbij de kinderen probeerden zo lang mogelijk in het spel te blijven door om de beurt de bal over te slaan.

Die middag werden ook de laatste wedstrijden van categorie groen en geel gespeeld. Ook dit waren erg leuke wedstrijden om naar te kijken.

Bij JE 11-17 waren de winnaars:
1. Thijn Jansen
2. Alain de Borst
3. Marijn Vreeburg

Bij GE Groen waren de winnaars:
1. Loek Molewijk
2. Floris Klep
3. Stef Dekker

Loek en Thijn hebben voor hun categorie de beker in de wacht gesleept. Daarnaast kregen alle kinderen aan het eind van de middag een medaille voor hun goede inzet en enthousiasme. Zowel de organisatie, het publiek als de kinderen zelf hebben genoten van deze zonnige en sportieve middag!

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 750 987

Address

Wilhelminalaan 34
4941 GK Raamsdonksveer