Lesregelement

Algemene voorwaarden Tennislessen
 1. De lessen worden volledig zelfstandig verzorgd door Stijn van Keijzerswaard of diens ingehuurde tennistrainer/trainster. Tijdens de lesuren van van Keijzerswaard mogen uitsluitend cursisten, opgegeven via [email protected] de trainingsbanen betreden.
 2. Indien een inschrijving na het sluiten van de inschrijvingstermijn(23 Okt) en tot aan de start van de cursus(31 Okt) wordt ingetrokken dan wordt er 50 Euro in rekening gebracht.
 3. Betalingen voor tennistrainingen geschiede op basis van een factuur en deze zal per bank moeten worden voldaan. Er is geen mogelijkheid om trainingen in contant te voldoen.
 4. Een lesuur duurt 50 minuten, een les ½ uur duurt 25 minuten.
 5. Een lessenserie omvat 17 weken in de winter. Vanaf 2017 zullen dat 18 weken in de zomer worden.
 6. Wanneer een cursist zich definitief afmeldt voor een cursusblok wordt geen lesgeld gerestitueerd. Wel kan de cursist in overleg en met goedvinden van de trainer voor het resterende gedeelte een vervanger inschakelen. In dat geval regelen cursist en vervanger onderling de kosten.
 7. De groepen worden ingedeeld door de trainer. Er wordt zoveel mogelijk ingedeeld op niveau, leeftijd, gewenste tijden en de gewenste groepsgrootte.
 8. De lessen worden het gehele jaar buiten gegeven op het park van LTV Raamsdonksveer.
 9. Bij regen of onbespeelbaar weer of onbespeelbare banen worden er max. 2 lessen ingehaald. De inhaallessen worden na de cursus ingehaald.
 10. Mochten er lessen niet doorgaan door slechte weersomstandigheden dan zal dit direct kenbaar gemaakt worden via app/sms. Reeds aangevangen lessen zullen niet ingehaald worden.
 11. Mochten er om andere redenen vroegtijdig lessen niet doorgaan dan zal dit middels mail/telefoon gecommuniceerd worden.
 12. Er wordt geen les gegeven in de mei (1week) -, zomer-, herfstvakantie-, Kerst en carnavalsvakantie. Het definitieve lesschema kunt u raadplegen onder "trainingsdagen"
 13. Als u verhinderd bent, telt deze les als gegeven les. U bent verplicht zich van te voren af te melden.
 14. Het volgen van de lessen is voor eigen risico, de trainer kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade voortkomend uit de trainingen.
 15. Indien u nog geen lid bent dan moet u zich eerst aanmelden bij de ledenadministratie met het inschrijfformulier LTV, voordat u de tenniscursus mag volgen. Voor vragen over lidmaatschap: Carola Raaijmakers [email protected]
 16. De trainer is niet verantwoordelijk voor persoonlijke ongevallen en eventuele daaruit voortvloeiende schade, noch voor diefstal of beschadiging van goederen van de cursisten.
 17. Indien er een situatie ontstaat, die niet in bovengenoemd reglement wordt omschreven, neemt de trainer een beslissing. Tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 750 987

Address

Wilhelminalaan 34
4941 GK Raamsdonksveer